Termeni si Conditii

Termeni și Condiții pentru www.dripperthefactory.ro

1. Introducere

1.1. Acești Termeni și Condiții guvernează utilizarea website-ului https://www.dripperthefactory.ro/ ("Site-ul"). Prin utilizarea Site-ului, utilizatorii sunt de acord să respecte și să fie legați de acești Termeni.

2. Definiții

2.1. „Produse” se referă la bunurile disponibile pentru vânzare pe Site.

2.2. „Noi” sau „Compania” se referă la proprietarii și operatorii Site-ului.

3. Informații despre produse

3.1. Toate produsele listate pe Site sunt descrise cât mai precis posibil. Cu toate acestea, nu garantăm că descrierile, culorile sau alte conținuturi sunt 100% corecte, complete, fiabile sau fără erori.

3.2. Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare și pot exista mici diferențe față de produsul real.

4. Prețuri

4.1. Toate prețurile sunt indicate în lei (RON) și includ TVA.

4.2. Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile oricând, fără o notificare prealabilă.

5. Procesarea și livrarea comenzilor

5.1. Comanda nu este un contract ferm, ci o intenție de cumpărare. După plasarea comenzii, veți primi un e-mail de confirmare.

5.2. Ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă din diverse motive, incluzând lipsa stocului sau erorile de preț.

5.3. Timpul de livrare poate varia în funcție de disponibilitate și de zona geografică.

6. Politica de returnare

6.1. Aveți dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile de la primire.

6.2. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, cu ambalajul original și cu toate accesoriile.

7. Responsabilitate

7.1. Nu suntem responsabili pentru daunele cauzate de utilizarea incorectă a produselor cumpărate de pe Site.

7.2. Site-ul poate conține linkuri către alte site-uri, pentru care nu ne asumăm responsabilitatea în ceea ce privește conținutul sau corectitudinea informațiilor.

8. Proprietate intelectuală

8.1. Tot conținutul Site-ului, incluzând text, grafică, logo-uri, imagini, software și design, este proprietatea Companiei și este protejat de legile de drepturi de autor din România.

9. Legislație aplicabilă

9.1. Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile României. Eventualele litigii vor fi soluționate amiabil sau, în cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române.

10. Modificări ale termenilor

10.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni la intervale regulate. Modificările vor fi publicate pe Site și este responsabilitatea utilizatorilor să verifice actualizările.

11. Contact

11.1. Pentru orice întrebări sau nelămuriri legate de acești Termeni sau de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați la: contact@dripperthefactory.ro.

Cafea specialitate

cafea specialitate , cafea boabe , cafea macinata , cafea honduras , cafea el salvador , cafea rwanda , cafea guatemala , cafea , coffee , cafea prajita , prajitorie cafea , cafea naturala , cafea mexic , nespresso , capsule cafea