Politica Retur

Politica de Retur și Restituire a Banilor

1. Politica de retur

1.1. Dacă nu sunteți complet satisfăcut de produsul achiziționat de pe https://www.dripperthefactory.ro/ ("Site-ul"), aveți dreptul de a returna produsul în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit comanda.

1.2. Pentru a fi eligibil pentru returnare, produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nefolosit, cu toate etichetele intacte și în ambalajul original.

2. Procedura de retur

2.1. Dacă doriți să returnați un produs, vă rugăm să ne contactați în prealabil la contact@dripperthefactory.ro pentru a vă oferi instrucțiuni referitoare la procedura de retur.

2.2. Cheltuielile de retur vor fi suportate de client, cu excepția cazurilor în care produsul este defect sau a fost livrat greșit.

3. Restituirea banilor

3.1. După ce primim și inspectăm produsul returnat, vă vom informa cu privire la aprobarea sau respingerea solicitării de rambursare.

3.2. Dacă solicitarea este aprobată, rambursarea va fi procesată, iar o sumă de bani va fi creditată automat pe cardul dvs. sau pe metoda originală de plată, într-un termen de maxim 14 zile.

3.3. În cazul în care produsul returnat nu se află în starea originală sau are părți lipsă pentru motive care nu sunt datorate erorii noastre, va fi returnat către dumneavoastră fără a fi efectuată rambursarea sumei.

4. Produsele care nu sunt eligibile pentru retur

4.1. Următoarele produse nu pot fi returnate din motive de igienă sau protecție a sănătății, dacă au fost desigilate de către consumator: cosmetice, lenjerie intimă, produse de îngrijire personală etc.

5. Reclamații și produse defecte

5.1. În cazul în care produsul primit este defect sau nu corespunde descrierii de pe Site, vă rugăm să ne contactați imediat la contact@dripperthefactory.ro pentru a remedia situația.

5.2. În astfel de cazuri, costurile de retur și de reexpediere a unui produs nou (dacă este cazul) vor fi suportate de către noi.

6. Întrebări

6.1. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de această politică de retur și restituire a banilor, vă rugăm să ne contactați la contact@dripperthefactory.ro

Cafea specialitate

cafea specialitate , cafea boabe , cafea macinata , cafea honduras , cafea el salvador , cafea rwanda , cafea guatemala , cafea , coffee , cafea prajita , prajitorie cafea , cafea naturala , cafea mexic , nespresso , capsule cafea